Založ si blog

Znásilnená Európa

Biele Európanky sú obetované na oltár multikultúrnej spoločnosti, ktorá používa ako svoju zbraň mladých a agresívnych migrantov. Ak máte pocit, že tento článok nebude poplatný súčasnej pokryteckej dobe a balansuje na hrane tzv. „politickej korektnosti“, nemýlite sa. Aby sme si urobili obraz o pripravovanej a riadenej likvidácii pôvodných európskych národov zo strany tých, ktorých meno sa nahlas nevyslovuje, pozrime si strohé fakty o tom, čo sa deje v Európe dnešných dní…

Švédske kráľovstvo

V januári 2016 sa v zariadení pre mládež a neplnoletých migrantov bez sprievodu v meste Mölndal na juhu Švédska odohrala tragédia. 22-ročnú pracovníčku azylového centra dobodal na smrť jeden z mladých čakateľov na azyl. Totožnosť, národnosť, ani vek polícia neoznámila. (zdroj Associated press, www.pravda.sk)

Vo švédskom mestečku Broby bol 11. januára 2016 zavraždený 15 ročný študent Arminas Pileckas o rok mladším imigrantom zo Sýrie Ahmed Mustafa Al Haj Alim. Mladý Litovčan zomrel, lebo chránil spolužiačku pred sexuálnym obťažovaním moslimského chlapca. Ten mu vrazil nôž od chrbta priamo do srdca. O udalosti švédske aj európske médiá zaryto mlčia, čo otec obete považuje za krytie zločinu zo strany švédskej vlády. (zdroj www.rt.com, www.kwejk.pl)

17.októbra 2015 v meste Alvesta, škole Grönkulla, somálsky tínedžer zatiahol do kríkov 12 ročnú školáčku, kde ju znásilnil. Rodičia dievčaťa sa snažili zneuctenie ich dcéry riešiť so školou, tá však pred nechutným prípadom oportunisticky privrela oči a dokonca umožnila mladému moslimovi chodiť do tej istej školy naďalej. Na protest voči tomuto postoju mnoho švédskych rodičov odhlásilo svoje deti zo školy. (zdroj www.zerohedge.com)

10.novembra 2015 28-ročný iracký azylant bol odsúdený za znásilnenie Švédky v spacom vozni na trase medzi Fínskom a Švédskom. Násilník dostal jednoročný trest a pokutu cca 10.000 dolárov a následnú deportáciu. Zarážajúce však je, že po 5 rokoch od deportácie sa môže do Švédska opäť vrátiť a prežívať tak ďalšie erotické dobrodružstvá… (zdroj www.zerohedge.com)

10. novembra 2015 39-ročný Alžírčan a jeho 31 komplic zo Sýrie, obaja azylanti, boli odsúdení za znásilnenie švédskej ženy v meste Strängnäs. Ženu sexuálne zneužili po tom, čo ju prenasledovali cestou z nočného baru. Sýrčan jej pri tom napľul do tváre a povedal: „ pretiahnem ťa, malé švédske dievčatko “. Alžírčan dostal 2,5 ročný trest odňatia slobody, peňažný trest 14000 dolárov a vyhostenie z krajiny. Sýrčan dostal 4 roky žalára, 20000 dolárov, ale čuduj sa svete – vyhostený nebude. Dobový multikultúrny výstrelok, ktorý môže skončiť ďalšou tragédiou. (zdroj www.zerohedge.com)

13. novembra 2015 osemčlenný gang mužov z africkej Eritrey vo veku od 19 do 26 rokov kruto a trýznivým spôsobom znásilnil 45 ročnú ženu z okolia švédskeho mesta Falun. Ženu zatiahli do bytu, kde ju zhodili na zem, surovo zbili a ponížili. „Počas aktu ma všetko bolelo, oni sa pritom veselo zabávali a prejavovali si navzájom podporu vo svojom rodnom jazyku“, povedala neskôr obeť polícii. (zdroj www. zerohedge.com)

V roku 1975 bolo ohlásených na polícii 421 znásilnení, v roku 2014 to bolo 6620. To je nárast o 1472 %! Švédsko je tak v súčasnosti na druhom mieste na svetovom zozname krajín v počte znásilnení. Podľa prieskumu je Švédsko s 53,2 znásilneniami na 100 tisíc obyvateľov prekonané len malým štátom Lesotho v južnej Afrike s počtom 91,6 znásilní na 100 tisíc obyvateľov. Dve percentá mužskej populácie islamského vyznania boli v roku 2014 zodpovedné za 77% zločinov znásilnenia v celom Švédsku! Podľa dlhodobých štatistík je najnebezpečnejšia skupina prisťahovalcov z Líbye, Alžírska, Maroka a Tuniska. (zdroj www.zerohedge.com, www.majorityrights.com, www.vikipedia.org)

 

Nórske kráľovstvo, Dánske kráľovstvo

V nórskom hlavnom meste Oslo sú zodpovední imigranti za drvivú väčšinu násilných sexuálnych deliktov, väčšinou ide o prisťahovalcov z Pakistanu a Bangladéša. V dánskej metropole Kodaň majú na svedomí 3 zo 4 násilných aktov voči ženám. A to sú štatistiky tzv. umiernených prisťahovalcov, čo potom, keď sa odhalia štatistiky tisícov nelegálnych migrantov, ktorí robia sexuálnu spúšť v škandinávskych krajinách od jesene 2015? Islamský mufti v Kodani vyvolal pobúrenie po tom, čo verejne vyhlásil, že ženy, ktoré odmietajú nosiť šatky si “koledujú o znásilnenie.” Počet trestných činov v Dánsku v období 2006-2012 spáchaných imigrantmi z moslimských štátov stúpol o 28,6%. Veľký podiel na tom majú imigranti zo Somálska, Iraku a Libanonu. Podľa čísel z Danmarks Statistik je kriminalita utečencov o 73% vyššia ako je priemer celej mužskej populácie, a to aj keď berieme do úvahy ich socioekonomický status. (zdroj www.breitbart.com, www.securitymagazin.cz, www.prvopodstata.blog.cz)

 

Fínska republika

Fínskom otriaslo znásilnenie a beštiálna vražda. Zločinu sa v januári 2015 dopustil afganský prisťahovalec Ramin Azimi na svojej sedemnásťročnej ex priateľke fínskeho pôvodu. 28 ročný azylant neuniesol rozchod a následne sa jej pomstil tak, že ju znásilnil a zaživa upálil. Azimiho odsúdili na doživotie. Vo Fínsku silnie verejná mienka, podľa ktorej za nárastom sexuálne motivovaných deliktov je zvyšujúci sa počet moslimských azylantov. Polícia ani úrady však z dôvodov „politickej korektnosti“ nezverejňujú žiadne štatistiky zločinov v krajine. Z dostupných verejných informačných zdrojov je však zrejmé, že počet znásilnení v zemi sa pri porovnaní rokov 1977 až 2006 zvýšil o celých 91 %. (zdroj www.mvlehti.net, www.breitbart.com)

 

Spojené kráľovstvo Veľkej Británie a Severného Írska

Vo Veľkej Británii sa pred súd postavil 20-ročný Osman Suliman, sudánsky žiadateľ o azyl, ktorý je obvinený zo znásilnenia ženy v anglickom Nottinghame v septembri 2015. (zdroj www.Nottinghampost.com)

V posledných rokoch v anglickom meste Rotherham bolo zaznamenaných znásilnenie najmenej 1400 detí. Znásilnenia mali jednu črtu spoločnú – útočníkmi boli pakistanskí moslimovia, ich obeťami boli biele anglické deti – maloleté školáčky. Okrem opakovaného a skupinového brutálneho znásilňovania (bolo zaznamenané aj znásilňovanie rozbitou fľašou alebo s priloženou hlavňou zbrane), boli maloleté dievčatá vystavené tiež mučeniu, únosom a sexuálnemu otroctvu. Scenár tejto špecifickej sexuálnej kriminality je pritom obdobný… Členovia gangov sú hlavne pakistanského, somálskeho alebo kosovského pôvodu a sú to moslimovia. Ich obete sú biele nemoslimské deti! Túto charakteristickú črtu popisovanej kriminálnej činnosti priznáva aj správa Výboru pre vnútorné záležitosti Dolnej snemovne Parlamentu Spojeného kráľovstva. Ukazuje sa, že sa jedná o celú sieť moslimských pedofilných gangov, ktoré maloleté anglické školáčky hromadne znásilňujú a následne z nich robia sexuálne otrokyne. Dostať sa zo smrteľného zovretia moslimských pedofilnych gangov je veľmi ťažké – ich obete sa často nedokázali vymaniť po celé roky. Mnoho detí ani ich rodiny totiž nikto nebránil a nepodporoval. Polícia, sociálni pracovníci a politici dostávajú priame zadanie, že v záujme politickej korektnosti a sociálneho zmieru nemôžu tieto prípady vyšetrovať. Výsledkom sú tisíce zmarených životov. (zdroj www.mirror.co.uk, www.pluska.sk)

 

Talianska republika

Mladá žena, aktivistka siete No Borders (Bez hraníc), ktorá pracovala v utečeneckom tábore na hranici Francúzska a Talianska, mlčala o svojom znásilnení zo strany sudánskych prisťahovalcov dlhšie ako mesiac. Kolegovia ju mali presvedčiť, že oznámenie trestného činu by zastavilo ich „boj za svet bez hraníc.“ Mesiac svojho života pritom venovala pomoci migrantom. Jej skupina bola umiestnená v Ponte San Ludovico v meste Ventimiglia, kde sa incident odohral. Gang afrických migrantov ženu odvliekol z diskotéky do spŕch neďaleko tábora a znásilnil, pričom jej volanie o pomoc kvôli hlasnej hudbe nebolo počuť. (zdroj Corriere Della Serra)

 

Spolková republika Nemecko

Od príchodu masy migrantov sa znásilňovanie nemecký žien stáva samozrejmosťou. Nasleduje niekoľko vybraných prípadov z nemeckých médií len z roku 2015:

Reisbach, 1. februára 2015, 27-ročný žiadateľ o azyl zo Somálska sa pokúsil znásilniť dve ženy v meste Reisbach. Najprv napadol na ulici o 4 hodine ráno 19-ročnú ženu, ktorá sa vracala domov z diskotéky. Somálčan dievča škrtil a snažil sa jej vyzliecť šaty. Dievčina sa bránila a kričala, na čo zareagovali cyklisti, ktorí páchateľa vyplašili. O niečo neskôr, približne o 7:20 sa ten istý Somálčan vlámal do domu a pokúsil sa v obývacej izbe znásilniť jeho 27-ročnú obyvateľku. Jej švagor počul krik a zavolal políciu. Tá muža zatkla. (zdroj Landauer Neue Presse)

Stralsund – 11. februára 2015, 28-ročný muž bol odsúdený na trest odňatia slobody na štyri roky za znásilnenie. Obvodný súd v meste Stralsund vyniesol rozsudok ako sa preukázalo, že muž obťažoval 25 ročnú študentku v skorých ranných hodinách a nútil ju k pohlavnému styku. Okrem trestu odňatia slobody bol povinný zaplatiť bolestné 7000 eur. Útočník je žiadateľ o azyl z Eritrey. (zdroj www.svz.de)

Kirchheim – 17. marca 2015, dvaja Afgánci I. Ansari a R. Habib boli obvinení štátnym zastupiteľstvom v meste Stuttgart z opakovaného znásilnenia 21-ročnej ženy v skorých ranných hodinách. Útočníci sa pol hodinu pred činom snažili znásilniť ďalšiu 19-ročnú ženu. Tej sa však podarilo utiecť aj vďaka tomu, že kládla vysoký odpor, hoci sa jej Habib vyhrážal s nožom. (zdroj www.Stuttgarter-Zeitung.de)

Straubing – 16. apríla 2015, 22-ročný žiadateľ o azyl z Iraku pod vplyvom alkoholu znásilnil 17-ročné dievča na okraji ľudového festivalu. Okresný súd v Deggendorf vyniesol verdikt a Iračan dostal trest odňatia slobody na tri roky a desať mesiacov. (zdroj www.br.de Niederbayern nachrichten)

Detmold – jún 2015, bolo znásilnené 13-ročné moslimské dievča pôvodom z Ázie v utečeneckom tábore Detmold. Rodičia dieťaťa sa obávali o povesť a budúcnosť svojej dcéry, a preto požiadali políciu, aby o prípade neinformovali verejnosť. (zdroj www.westfalen-blatt.de)

Drážďany – 5. júna 2015, 24-ročný žiadateľ o azyl z Maroka znásilnil 29-ročnú Annu B. Pri akte bol obzvlášť surový, ženu kopal, hodil ju na zem, brutálne ju znásilnil a dokonca ju uhryzol do tváre. Aby to nebolo málo, po akte jej ukradol batoh aj s mobilným telefónom. (zdroj www.mopo24.de)

Hamm – 8. augusta 2015, dvaja páchatelia, žiadatelia o azyl z Iraku vo veku 23 a 19 rokov, znásilnili 18-ročnú ženu o 5:30 ráno. (zdroj www.wa.de)

Mühldorf – 4. septembra 2015 sa v skorých ranných hodinách stala mladá žena obeťou znásilnenia. K znásilneniu došlo medzi 3:45 a 4:45 hodinou pri odbornej škole. Neznámy černoch sledoval mladú ženu, stiahol ju do krovia a znásilnil. Polícia zistila, že páchateľom bol 24-ročný žiadateľ o azyl zo Senegalu. (zdroj   www-wochenblatt.de)

Drážďany – 17. septembra 2015,približne o 15:50 odtiahol 31-ročnú Nemku rovnako 31-ročný Maročan do krovia, kde sa jej vyhrážal a následne ju znásilnil. Útočnik obeť navyše poranil črepinami skla. (zdroj  www.mopo24.de)

Novým trendom v západoeurópskych mestách je skupinové znásilňovanie, alebo inak praktizovanie zvrhlej moslimskej mužskej zábavky s názvom Taharruš Gamea. Počet skupinových znásilnení vzrástol po prílive tisícov mladých moslimských mužov do Nemecka a škandinávskych štátov. Najotrasnejší prípad je zdokumentovaný výpoveďami viac ako 90 nemeckých žien, ktoré čelili tejto zvrátenej moslimskej sexuálnej hre počas silvestrovskej noci v Kolíne nad Rýnom. Okrem Nemecka sa ženy dostali do epicentra neželanej silvestrovskej zábavy agresívnych moslimských mužov aj v Rakúsku, Švédsku, Fínsku či Švajčiarsku. (zdroj www..pravda.sk, www.hn-online.sk, www.dailymail.co.uk)

 

Mladí moslimovia vyhlasujú, že znásilniť nezahalenú bielu ženu nie je hriechom voči islamu, ba naopak, ide o trest pre nemoslimské ženy za ich životný štýl. Počet znásilnení moslimskými imigrantmi v západoeurópskych štátoch je taký extrémny, že je ťažké sa na ne pozerať len ako na náhodné činy pomätených jednotlivcov. Ide tu o rasovú a etnickú vojnu. Mladí moslimovia neprišli hľadať útechu a pokoj pred rečou zbraní, oni prišli bojovať s Európanmi a naše európske ženy vnímajú jednoducho ako vojnovú korisť.

 

Pýtam sa, kde sú teraz ukryté feministické organizácie? Kde sú zastrčení ochrancovia ľudských práv? A kam zmizli investigatívni novinári? Alebo nie sú biele európske dievčatá a ženy ľuďmi? Nezaslúžia si pozornosť, pomoc a ochranu? Priatelia, nemáte aj vy pocit, že sú „naši“ falošní ochrancovia humanizmu a hlásatelia neúprimnej lásky zapredanými kolaborantmi cudzej moci? Prečo zrádzajú svoje korene, svoju európsku civilizáciu? Len pre kus svetských výhod a pár potlačených, ničím nekrytých papierikov?

Naši predkovia držali moslimov pred bránami slovenských miest. Umierali čestne a statočne, aby ochránili svoje matky, sestry, manželky aj dcéry. Nezapredali sa svojej domovine a bránili ju pred islamom. To čo ste si prečítali, je smutná realita dnešnej západnej Európy, ktorá sa rýchlym tempom rúti na okraj priepasti. Je to informatívny výpočet malého zlomku veľkého problému, ktorý sa zámerne drží v tajnosti. Nemám v úmysle robiť paniku, prinášam len strohé a overené fakty…

Ctime si tradície, ctime si pravé a stáročiami overené hodnoty. Nikdy nedovoľme, aby sa naše milované slovenské ženy museli báť vyjsť na ulicu, ukrývajúc pritom svoju krásu v burke alebo nikábe. Všetkým privandrovalcom so zlými úmyslami musí byť jasné, že na Slovensku nie sú vítaní. My sme tu doma!

Migrácia ako nástroj likvidácie suverénnych národov!

11.11.2019

Alebo o čo ide v Globálnom pakte z Marrakéša? POZOR!!! Tento dokument môže obsahovať informácie, ktoré Vás rozrušia! Nečítajte, pokiaľ nemáte silný žalúdok a pevné nervy! Globálny pakt OSN pre bezpečnú, riadenú a legálnu, po anglicky Global compact for safe, orderly and regular migration) je globálna dohoda v rámci OSN pre medzinárodnú spoluprácu [...]

Potrebujeme vlastenectvo skutkov

23.07.2016

Na úvod krátka rekapitulácia udalostí posledných mesiacov, ktoré by nás všetkých mali uviesť do stavu maximálnej pohotovosti: január 2016 Istanbul, Turecko – samovražedný atentátnik zo Sýrie odpálil nálož na námestí Sultanahmet, bilancia tragédie 10 mŕtvych, 15 zranených, k útoku sa oficiálne prihlásil Daeš január 2016, Štokholm,Švédsko – 15 ročný [...]

Neúcta k slovenčine

05.01.2016

Rád cestujem po Slovensku. Naša vlasť ma vždy očarí niečím výnimočným. Pri potulkách sa však prirodzene okrem dobrých zjavujú aj nedobré veci. Najviac ma znepokojuje neúcta k nášmu rodnému jazyku. V každom meste nachádzam akési “puby” namiesto poriadnych krčiem alebo hostincov. Obchodné domy sa premenili na “shopping city”alebo “supermarkety”. Jedlá v nich [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Lukáš Machala

Médiá už nie sú strážnym psom demokracie. Stali sa jej pánom. Upravujú naše matrixové životy do podoby, akú nám chcú vnútiť tí, ktorí o nás rozhodujú za oponou. Internet je len ďalšia hra s bábkami a ďalší sociologický prieskum ľudstva. Aj tak však má cenu, aby každý hlas a názor, ktorý si váži sám seba vyletel do éteru a zanechal stopu v čase a priestore.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 25
Celková čítanosť: 108144x
Priemerná čítanosť článkov: 4326x

Autor blogu

Odkazy