Založ si blog

Prečo USA provokujú Rusko?

Mnohí sa konšpiračným teóriám o sprisahaní úzkej skupiny ľudí voči celému človečenstvu smejú. Neveria na žiadnych slobodomurárov, Iluminátov, Klub Bilderberg či sektu Lebka a hnáty… Ak však chceme naozaj poznať pravdu, je treba aj o týchto skupinách vedieť aspoň minimum. Pretože ako sa hovorí…“bez vetríka sa ani lístok nepohne…“

Ako spomína vo svojej vojenskej doktríne „Defence Planning Guidance“ sám Paul Wolfowitz, námestník ministra obrany Spojených štátov amerických, vážený člen Klubu Bilderberg, slobodomurárskej komunity, militantný sionista a nepriateľ všetkých slobodomyseľných Európanov a najmä Slovanov, cit.: „ Naším prvotným cieľom je predísť opätovnému objaveniu sa nového rivala, či už na teritóriu bývalého Sovietskeho zväzu alebo inde. Znamenalo by to také ohrozenie, akým bol Sovietsky zväz. Toto je dominantné stanovisko a základ novej regionálnej stratégie obrany, ktorá si od nás vyžaduje úsilie predchádzať akejkoľvek nepriateľskej moci v ovládnutí priestoru, ktorého zdroje by pod konsolidovanou správou boli dostatočné pre vznik globálne mocnosti.“

Samozrejme, že pán Wolfowitz má na mysli Rusko, pretože len to je v súčasnosti schopné politicky a ekonomicky prepojiť Európu a Áziu ako celok spolupracujúcich suverénnych národných štátov. Vytvorili by tým mocenskú protiváhu sionistickým Spojeným štátom americkým a ich prisluhovačom v Bruseli, ktorých cieľom je jedna globálna rasa, jeden globálny superštát, jedna globálna multikultúra, jedno globálne náboženstvo, jeden globálny vodca – teda nový svetový poriadok.

Mike Whitney vo svojej dnešnej glose “Vojna Washingtonu proti Rusku” spomenul to, na čo chcem upriamiť Vašu pozornosť aj ja. Je to systematická politická, ekonomická, kultúrna, mediálna a vojenská aktivita USA, ktorej jediným cieľom je vyprovokovať Rusko k veľkej a iracionálnej ozbrojenej akcii. Stotožňujem sa s názorom Nikolaja Starikova, podľa ktorého Spojené štáty americké na svoje prežitie a udržanie vedúcej pozície na medzinárodnej scéne zúfalo potrebujú ponoriť Európu aj Áziu do chaosu, potrebujú preťať ekonomické väzby medzi Európou a ázijsko-pacifickým priestorom. Rusko je jedinou krajinou, ktorá je v tejto geopolitickej zóne schopná a pripravená čeliť USA. Preto je nevyhnutným, priam životným záujmom Spojených štátov zlomiť politickú vôľu Ruska byť suverénnym štátom a brániť svoje národné a štátne záujmy.

Washington spustil v posledných 18 mesiacoch ofenzívu proti Moskve na niekoľkých frontoch, formou cielených provokácií:

  1. Majdan na Ukrajine – snajperi s americkými zbraňami a americkým výcvikom začali streľbu do pokojných demonštrantov v Kyjeve, len pár hodín po ukončení zimných olympijských hier v ruskom Soči.
  2. Snaha o obsadenie Krymu námorníctvom USA, pričom Američania dobre vedeli, že Rusi majú na Kryme Čiernomorskú flotilu a ponorkové základne.
  3. Zvrhnutie proruského prezidenta Janukovyča a dosadenie bábkovej sionistickej vlády, ktorá nevzišla zo žiadnych parlamentných volieb. Nastolenie protiruských nálad na Ukrajine, kde je 35% obyvateľstva etnických Rusov a takmer 55% obyvateľstva ovláda ruštinu.
  4. Vojenská agresia v Doneckej a Luhanskej republike, kde sa na “protiteroristickej” operácii proti civilnému obyvateľstvu prevažne rusky hovoriacich regiónov Ukrajiny po boku regulárnej ukrajinskej armády pohybovali jednotky tajnej americkej vládnej agentúry Blackwater a príslušníci americkej námornej pechoty Seals.
  5. Upálenie rusky hovoriacich občanov Ukrajiny v Odese za asistencie príslušníkov fašistického Pravého sektora, ktorý vznikol za výdatnej finančnej a logistickej pomoci C.I.A.
  6. Rozšírenie prítomnosti amerických bojových jednotiek na hraniciach s Ruskom v Lotyšsku, Estónsku a Poľsku pod pláštikom ochrany tamojšieho “spojeneckého” obyvateľstva pred agresívnou politikou Kremľa.
  7. Zvýšenie vojenskej prítomnosti USA v severných častiach Nórska a zvýšený monitoring amerických, britských, švédskych a nórskych lietadiel v ruských výsostných vodách Arktídy.
  8. Tlak Spojených štátov vyvíjaný na politicky spriaznené režimy v Európe (Veľká Británia, Francúzsko, Nemecko, Holandsko, Belgicko), a najmä na bábkovú bruselskú administratívu, aby uvalila a stále prehlbovala ekonomické sankcie voči Rusku.
  9. Cielené celosvetové zníženie ropy, ropných produktov a zemného plynu na finančných trhoch, s cieľom odstaviť ruský export nerastných surovín a zdecimovať ruskú ekonomiku.
  10. Kauza zostrelenia holandského dopravného lietadla ruskými separatistami nad Ukrajinou a vyvolanie verejného odporu a politickej hystérie voči Rusku, pričom dodnes nie je potvrdené, kto lietadlo zostrelil.
  11. Vojenské konflikty v Iraku, a Sýrii, ktoré sú cielené voči šiítskemu obyvateľstvu s cieľom oslabiť tzv. Šiítsku os štátov Irán-Irak-Sýria-Libanon a pretrhnúť dlhoročné väzby šiítov na Rusko.
  12. Vtiahnutie Ruska do konfliktu v Sýrii vojenským ohrozovaním prístavov Tartus a Latakia, kde majú Rusi dlhodobo jediné vojenské základne na Blízkom východe.
  13. Vytvorenie tzv. Islamského štátu za pomoci C.I.A., Izraela, Kataru a Turecka. ISIL bol vytvorený za účelom cieľavedomého úderu na jediného ruského spojenca v regióne Blízkeho východu – Bašára Asada v Sýrii.
  14. Vytvorenie a spustenie riadenej invázie mladých moslimských mužov do Európy pod pláštikom humanitárnej ochrany a utečeneckej krízy s cieľom vyprovokovať Rusko k akcii v Sýrii, prípadne na Blízkom východe.
  15. Odpálenie nálože ISIL v ruskom dopravnom lietadle a 224 mŕtvych ruských turistov.
  16. Zostrelenie ruských bojových lietadiel Tureckom a tzv. umiernenou sýrskou opozíciou, ktorú vyzbrojuje a cvičí USA a Turecko – dvaja spojenci Slovenska v NATO.

Čo také vykonalo Rusko, že je neustále v ohni? Nič zvláštne, len prezident Putin navrhol vytvoriť euroázijskú zónu voľného obchodu od Lisabonu po Vladivostok. A tiež spolu s čínskym prezidentom Si-Ťin pchingom zverejnil víziu dať do obehu novú euroázijskú menu, ktorá by bola krytá výhradne zlatom…Len chce pre svoj najväčší štát na svete rovnaké práva, aké majú všetky tzv. “demokratické” štáty sveta, teda štáty ovládané anglo-saskou a sionistickou politickou mocou…

Nie som nekritickí voči dianiu v Rusku a nepovažujem ho za ideálnu krajinu. Nemám ale sivý zákal a vidím, kam smeruje snaženie USA. Cítim pach vojny, nenávisť a aroganciu moci. Vnímam naplno celý mediálny ohňostroj majiteľov myšlienky nového svetového poriadku. Ich myšlienky sú čitateľné – chcú udupať posledné zvyšky ľudskosti v nás, zničiť v ľuďoch pocit, že niečo môžu zmeniť, rozbíjajú národy na amorfné skupiny hašteriacich sa ľudí, ničia rodiny ako základné stavebné kamene spoločnosti a ničia slobodomyseľnosť a samostatné uvažovanie väčšiny pôvodných Európanov, pretože len tí môžu zastaviť túto šialenú šachovú partiu.Je len na nás, či budeme slepo veriť tomu, čo nám podsúvajú neslobodné masovokomunikačné prostriedky, alebo budeme vnímať realitu v jej komplexnosti. Vládcovia USA (nie občania) sú najväčší provokatéri v dejinách…nestačila im boľševická revolúcia v Rusku, 1. ani 2. svetová vojna. Potrebujú viac ľudského utrpenia. Nedovoľme im to.

Migrácia ako nástroj likvidácie suverénnych národov!

11.11.2019

Alebo o čo ide v Globálnom pakte z Marrakéša? POZOR!!! Tento dokument môže obsahovať informácie, ktoré Vás rozrušia! Nečítajte, pokiaľ nemáte silný žalúdok a pevné nervy! Globálny pakt OSN pre bezpečnú, riadenú a legálnu, po anglicky Global compact for safe, orderly and regular migration) je globálna dohoda v rámci OSN pre medzinárodnú spoluprácu [...]

Potrebujeme vlastenectvo skutkov

23.07.2016

Na úvod krátka rekapitulácia udalostí posledných mesiacov, ktoré by nás všetkých mali uviesť do stavu maximálnej pohotovosti: január 2016 Istanbul, Turecko – samovražedný atentátnik zo Sýrie odpálil nálož na námestí Sultanahmet, bilancia tragédie 10 mŕtvych, 15 zranených, k útoku sa oficiálne prihlásil Daeš január 2016, Štokholm,Švédsko – 15 ročný [...]

Znásilnená Európa

27.01.2016

Biele Európanky sú obetované na oltár multikultúrnej spoločnosti, ktorá používa ako svoju zbraň mladých a agresívnych migrantov. Ak máte pocit, že tento článok nebude poplatný súčasnej pokryteckej dobe a balansuje na hrane tzv. „politickej korektnosti“, nemýlite sa. Aby sme si urobili obraz o pripravovanej a riadenej likvidácii pôvodných európskych národov zo strany [...]

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

Lukáš Machala

Médiá už nie sú strážnym psom demokracie. Stali sa jej pánom. Upravujú naše matrixové životy do podoby, akú nám chcú vnútiť tí, ktorí o nás rozhodujú za oponou. Internet je len ďalšia hra s bábkami a ďalší sociologický prieskum ľudstva. Aj tak však má cenu, aby každý hlas a názor, ktorý si váži sám seba vyletel do éteru a zanechal stopu v čase a priestore.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 25
Celková čítanosť: 107446x
Priemerná čítanosť článkov: 4298x

Autor blogu

Odkazy